Watersportvereniging Wolphaartsdijk

logo WSVWDe WSVW is een vereniging met ruim 900 leden die beschikt over 480 ligplaatsen aan het Veerse Meer, nabij Wolphaartsdijk. De WSVW werd opgericht op 13 maart 1961

De WSVW staat bekend als een ‘familiehaven’ waar al heel veel jonge kinderen de eerste beginselen van het zeilen geleerd onder leiding van de trainers van de jeugdcommissie

De WSWV is uitgegroeid tot dé jeugdzeilplek van Zeeland. Conform het systeem van de Stichting Commissie Watersport en Opleidingen (CWO) leren de trainers ieder jaar vele jonge zeilers goed zeilen. Naast lessen in de Optimist, wordt er ook les gegeven voor zeilers in een Splash, Laser en RS Tera.

Wedstrijdzeilen bij de WSVW: Zonder plezier geen succes
Plezier hebben in het zeilen staat bij de WSVW bovenaan, als je geen plezier hebt in wat je doet zal je ook nooit succesvol kunnen zijn. Bij de WSVW leren de kinderen niet alleen de basistechnieken, maar wordt ook de mogelijkheid geboden nieuwe uitdagingen aan te gaan, die van het wedstrijdzeilen!
In de afgelopen jaren is de WSVW uitgegroeid tot de kraamkamer van het wedstrijdtalent in de regio.Vanaf begin 2016 is WSWV aangesloten bij het NPJ.

Kijk voor meer informatie op www.wsvw.com
Logo-NPJ
                                                           facebook-button-32x32 twitter-button-32x32
logo maxs column s

button-zeilscholen

button-verenigingen

© 2013 NPJ - Design EQworks