Roei- en Zeilvereniging "Gouda"

150513 Logo RZVG GoudaDe Roei- en Zeilvereniging "Gouda", gevestigd te Reeuwijk, biedt zeilopleidingen aan van beginner tot wedstrijdzeiler.

Er wordt gezeild in de Optimist, Cadet, RS-Feva, Splash, Centaur en Randmeer. Bij de vereniging geven alleen CWO-gecertificeerde instructeurs les en met een eigen vloot van zo'n 75 zeilboten heeft de vereniging zeer veel te bieden. Voor de wedstrijdtraining worden onze meest ervaren instructeurs ingezet die regelmatig aangevuld worden met leden die zelf ook zeer ervaren wedstrijdzeilers zijn. Zo proberen we zo optimaal mogelijk aan kennisdeling te doen.

De laatste tijd begint er, tegen de trend in, steeds meer enthousiasme voor wedstrijden te ontstaan is ook het Team Gouda opgericht. Dit is een samenwerkingsverbond met GW Elfhoeven waarbij er op verschillende niveaus en in verschillende klassen (Optimist, Splash, RS Feva) training wordt gegeven en ook wedstrijden worden gevaren. Dit gaat van lokale wedstrijden, naar regionale wedstrijden en uiteindelijk naar het landelijke wedstrijdcircuit. Voor deze zeilers heeft de vereniging enkele wedstrijdwaardige boten ter beschikking.

Het verenigingsgebouw heeft een subliem uitzicht over de 's Gravenbroekseplas in het Reeuwijkse plassengebied. Met en kleine 1000 leden al ruim 100 jaar een begrip in de regio.

Kijk voor meer informatie op www.roeienzeil.nl

Logo-NPJ
                                                           facebook-button-32x32 twitter-button-32x32
logo maxs column s

button-zeilscholen

button-verenigingen

© 2013 NPJ - Design EQworks