Zeilschool De Randmeren

logo randmerenDe Randmeren Zeilschool is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een top zeilschool aan het Veluwemeer. Met onze locatie op Molecaten Park Flevostrand bij hebben we voor de jeugdzeilsport de juiste faciliteiten en de aantrekkelijke mogelijkheid om een zeilcursus te combineren met verblijfsmogelijkheden bij Molecaten en Landal.

Onze zeilschool is gecertificeerd door de Commissie Watersport Opleidingen (CWO). Natuurlijk zijn onze lesprogramma's dus afgestemd op de CWO eisen en behaal je erkende diploma's. Maar onze instructeurs zijn er ook op getraind lessen samen te stellen die aansluiten bij de specifieke doelstelling van iedere cursist.

Voor de jeugd passen we de programma's aan op de mogelijkheden van de cursist. Van speelse beginnerslessen gericht op vertrouwen, plezier en overwinnen van angst tot resultaat gerichte CWO programma's of wedstrijdtrainingen voor gevorderde jeugd. Aanvullend kan dan de NPJ Basiscursus Wedstrijdzeilen gevolgd worden. Met het varen van wedstrijden wordt het zeilen nog leuker en sportiever!

Meer informatie over zeilschool De Randmeren: www.derandmeren.nl

Logo-NPJ
                                                           facebook-button-32x32 twitter-button-32x32
logo maxs column s

button-zeilscholen

button-verenigingen

© 2013 NPJ - Design EQworks