Missie

Het NPJ is ontstaan omdat de initiatiefnemers al jaren signaleren dat de jeugd instroom bij verenigingen en klassenorganisaties minimaal is. Als daaraan niks wordt gedaan zal de Nederlandse zeilsport in het algemeen een zware toekomst tegemoet gaan. Alle activiteiten van het NPJ zijn er vooralsnog op gericht om nieuwe jeugd aan het wedstrijdzeilen te krijgen en daarmee de toekomst van klassenorganisaties, verenigingen en ultimo de verbreding aan de top te waarborgen.

Het is een visie gericht op de lange termijn, rendementen op korte termijn zijn mooi maar geen borging. Daarvoor is de medewerking nodig van alle betrokken partijen in de zeilsport.

Naast deze strategische visie wil het NPJ met uniformiteit en centrale inkoop aan kostenbesparing voor iedereen werken, een belangrijk zaak gezien de economische ontwikkelingen. Sponsoren zijn zeer schaars en verenigingskassen dreigen op te drogen door vergrijzing en gebrek aan instroom van nieuwe leden.

Het NPJ wil samen optrekken met alle organisaties en besturen die niet uitsluitend op zoek zijn naar korte termijn resultaten voor de eigen organisatie, maar deze lange termijnvisie met ons delen.

NPJ met de klassenorganisaties weer groot op de HISWA

HISWA Logo 2016 NLHet NPJ is weer sterk vertegenwoordigd tijdens de HISWA (stand 02-400, Hal  2). Op de grote stand zijn de 8 belangrijkste Jeugdklassen aanwezig. De NPJ stand is de eerste stand die je tegenkomt als je door de hoofdingang binnenkomt en Hal 2 inloopt. Met de grote NPJ driehoek in de lucht is de stand makkelijk te lokaliseren.

Ook 18 t/m 23 jaar is vertegenwoordigd
Nieuw dit jaar is de deelname van de Ynglingclub. Hiermee voorzien we ook in het zeilen voor de wat oudere jeugd in de leeftijd 18 t/m 23 jaar.
 
Veel activiteiten
Ook dit jaar weer veel activiteiten op de stand. Er staat een computergestuurde sailsimulator waarmee je echt kan zeilen in de boot en waar je in de competitie kan met alle andere bezoekers van de stand. Er zijn weer mooie prijzen te winnen! 
Vrijdagmiddag hebben we vanaf 17:00 uur de traditionele NPJ borrel waarbij ook bijzonder nieuws gegeven wordt.

Kortom: het belooft weer een mooie HISWA te worden en jullie zijn allemaal welkom op stand 02.400!

De HISWA vindt dit jaar plaats van 16 t/m 21 maart.

Openingstijden

Woensdag 16 maart  11:00 - 18:00 uur
Donderdag 17 maart 11:00 - 22:00 uur
Vrijdag 18 maart  11:00 - 22:00 uur
Vrijdag 18 maart  11:00 - 22:00 uur
Zaterdag 19 maart  10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 19 maart  10:00 - 18:00 uur
Logo-NPJ
                                                           facebook-button-32x32 twitter-button-32x32
logo maxs column s

button-zeilscholen

button-verenigingen

© 2013 NPJ - Design EQworks